Welke klanten hebben wij al blij gemaakt?

We werken voor marketing- en communicatieprofessionals van grote en kleine bedrijven.

Martina-Huigen

Martina Huigen

Manager Communication

Crédit Agricole Consumer Finance Nederland

Endure Design is creatief, denkt mee, schakelt snel en neemt behalve de vormgeving, ook vaak de productie uit handen. Offertes zijn altijd scherp. Vooral het persoonlijke contact waardeer ik zeer. Niet alleen met ‘rots in de branding’ Dennis Stenacker, maar ook met zijn collega’s. Hoe strak een deadline ook is, Endure Design regelt het voor ons. Vandaar dat wij al meer dan 10 jaar naar volle tevredenheid samenwerken met Endure Design.

Carla-Marcus
Carla Marcus

Sr. Medewerker Communicatie

Nationaal Militair Museum

Ik werk al heel wat jaren met Endure Design, tot grote tevredenheid. Het contact verloopt altijd heel prettig, ze denken mee en zijn heel flexibel. Altijd bereid een stapje harder te lopen en, indien nodig, snel in actie te komen. Een fijn buro om mee te werken.

Anneke-van-Looij
Anneke Van Looij

Personeeladviseur & Oprichter

Leuk Personeel

De mensen bij Endure Design weten de juiste sfeer te creëren van onze organisatie naar buiten toe. Dat doen zij door zich oprecht in te leven in ons als bedrijf maar ook als mens. Ze zijn betrokken, professioneel en uitermate creatief. De ideale gesprekspartner op het gebied van reclame en communicatie.

Elias-Crum
Elias Crum

Online strateeg & Oprichter

Marketing Guys

Klein en fijn! Ik werk met mijn bedrijf (Marketing Guys) met Endure Design samen sinds 2011 en ervaar de samenwerking als prettig. Wij werken met Endure Design samen voor vele klanten en Endure was verantwoordelijk voor de realisatie van onze huistijl en ons logo. Juist het feit dat het een klein en dedicated team is maakt dat er echte betrokkenheid is. Er is echte aandacht voor klanten en mensen. Dat zie je in het resultaat.

Marion-van-der-Voort
Marion van der Voort  

Adviseur & Procesbegeleider

Bureau voor Gebiedscommunicatie

Sinds jaar en dag (en dat sinds 2000) werk ik samen met het team van Endure Design. Dat zegt wel iets over hun kwaliteit. Ze snappen wat ik bedoel als er vormgeving nodig is en ze weten dit zowel offline als online prachtig uit te voeren. En minstens zo belangrijk; ze komen altijd hun afspraken na. Spullen zijn er op tijd. Ook als dat betekent dat Dennis en zijn team overuren moeten maken of in het weekend aan de slag moeten. Dat is voor mijn werk van essentieel belang. En bovendien zijn de mensen van Endure prettig om mee samen te werken.

Marjolein-Hoogeveen
Marjolein Hoogeveen

Sr. Communicatieadviseur

Ontwikkelingsbedrijf Vathorst

Endure is voor mij het vaste bureau als het gaat om het bouwen en op hoog niveau onderhouden van onze websites. We hebben in de afgelopen vijf jaar al diverse nieuwe sites gebouwd en restylingen doorgevoerd. De samenwerking, die soms onder hoge druk staat, verloopt dan altijd prettig. De oplevering van de sites is volgens plan en op tijd en de nazorg is ook goed georganiseerd. Uiteraard gaat er ook wel eens wat ‘mis’, maar dan is het oplossend vermogen en de klantvriendelijkheid groot. Kortom; prettig samenwerken met als resultaat websites die werken en veel bezoek genereren.

Nico-Postma
Nico Postma

Directeur

Bureau voor Overheidscommunicatie

Wij werken als Bureau voor Overheidscommunicatie en Bureau voor Zorgcommunicatie nu al weer ruim 10 jaar samen met Endure Design. Voor onze eigen communicatiemiddelen. Maar ook voor de communicatiemiddelen van veel van onze projecten voor uiteenlopende opdrachtgevers. Endure Design is voor ons de ideale partner. Deskundig, creatief, meedenkend en betrouwbaar. Belangrijke aspecten in een zakelijke samenwerking. En dat ook nog eens in een prettige sfeer, waardoor samenwerken nog leuker wordt.

Jurgen-ten-Brummeler
Jurgen ten Brummeler

Online marketeer en founder

Consigo

Wij werken al geruime tijd samen met Dennis en het Endure Design team. Hele goede professionals met mooie oplossingen voor online en offline communicatie vraagstukken. Tevens bouwen ze uitstekende websites dus wij kunnen ze zeer aanbevelen.