Partners

Om de dienstverlening optimaal te laten verlopen hebben wij een aantal partnerships met toonaangevende bedrijven in online marketing:
marketing-guys
Marketing Guys
Marketing Guys uit Amersfoort helpt bedrijven om online marketing, social media en mobile marketing strategisch en tactisch in te zetten. Hierbij werken zij met een gefundeerde aanpak waarbij uw strategie de basis vormt. Zij hebben jarenlange ervaring in marketing en verkoop. Techniek zien ze als hulpmiddel om uw doel te bereiken, belangrijker vinden ze echter om gestructureerd uw marketing (mede) vorm te geven waardoor de doelstellingen gehaald worden.
Lees meer

WordPress
Wordpress is het meest gebruikte CMS (Content Management Systeem) ter wereld. Met zijn gebruiksvriendelijke interface, blog-functie, SEO-optimalisatie en een groot aanbod aan plug-ins, widgets en thema’s is WordPress ideaal voor het beheren én uitbreiden van uw website. WordPress wordt continu bijgewerkt door de community en blijft zo altijd up-to-date. WordPress is daarnaast open-source (gratis te gebruiken). Endure Design bouwt alle websites in het WordPress CMS.
Lees meer
campaign-monitor
Campaign Monitor
Campaign Monitor biedt uitgebreide mogelijkheden om via e-mail customized nieuwsbrieven of marketing campagnes te versturen. De online software kan ook gebruikt worden door bedrijven die zelf een e-mail marketing campagne of nieuwsbrief willen versturen. Door de koppelingen met social media en Analytics en de uitgebreide rapportages is de online software ook een goed marketing-analyse instrument. Campaign Monitor is een alternatief voor Mailchimp.
Lees meer
mailchimp
Mailchimp E-mailmarketing
MailChimp biedt uitgebreide mogelijkheden om via e-mail customized nieuwsbrieven of marketing campagnes te versturen. De online software kan ook gebruikt worden door bedrijven die zelf een e-mail marketing campagne of nieuwsbrief willen versturen. Door de koppelingen met social media en Analytics en de uitgebreide rapportages is de online software ook een goed marketing-analyse instrument. Mailchimp is een alternatief voor Campaign Monitor.
Lees meer
e-mag
E-MagCreator Online Magazines
Papeer International is een marktleider op het gebied van software voor het maken van online publicaties met de populaire ‘page flip’-animatie. De software van eMagCreator kan men op de eigen computer installeren. De publicaties die d.m.v dit programma gemaakt worden zijn geschikt voor desktop, mobiele apparaten en apps en kunnen worden voorzien van interactieve content zoals, video’s, hyperlinks, animaties en verschillende thema’s.
Lees meer