Partners

Om de dienstverlening optimaal te laten verlopen hebben wij een aantal partnerships met toonaangevende bedrijven;

Adobe
Creativiteit zit in hun genen. Met hun baanbrekende innovaties herdefiniëren zij de mogelijkheden van digitale ervaringen. Zij verbinden content en data en introduceren nieuwe technologieën waarmee iedereen creatief kan zijn en meeslepende verhalen kan vertellen, en die kunnen inspireren tot totaal nieuwe zakelijke mogelijkheden.

WordPress
WordPress is het meest gebruikte CMS (Content Management Systeem) ter wereld. Met zijn gebruiksvriendelijke interface, blog-functie, SEO-optimalisatie en een groot aanbod aan plug-ins, widgets en thema’s is WordPress ideaal voor het beheren én uitbreiden van uw website. WordPress wordt continu bijgewerkt door de community en blijft zo altijd up-to-date. WordPress is daarnaast open-source (gratis te gebruiken). Endure Design bouwt alle websites in het WordPress CMS.

Campaign Monitor
Campaign Monitor biedt uitgebreide mogelijkheden om via e-mail customized nieuwsbrieven of marketing campagnes te versturen. De online software kan ook gebruikt worden door bedrijven die zelf een e-mail marketing campagne of nieuwsbrief willen versturen. Door de koppelingen met social media en Analytics en de uitgebreide rapportages is de online software ook een goed marketing-analyse instrument. Campaign Monitor is een alternatief voor Mailchimp.

Mailchimp
MailChimp biedt uitgebreide mogelijkheden om via e-mail customized nieuwsbrieven of marketing campagnes te versturen. De online software kan ook gebruikt worden door bedrijven die zelf een e-mail marketing campagne of nieuwsbrief willen versturen. Door de koppelingen met social media en Analytics en de uitgebreide rapportages is de online software ook een goed marketing-analyse instrument. Mailchimp is een alternatief voor Campaign Monitor.

Scale Up Amersfoort
ScaleUp Amersfoort werkt nauw samen met website- en online marketingbureau’s, copywriters en andere zelfstandige online marketing specialisten uit (de regio) Amersfoort. Zij geloven dat ze samen met lokale online marketing experts voor ondernemers uit Amersfoort het verschil kunnen maken. Ondermeer hebben Endure Design, Next Buzz en Consigo Online Marketing zich al aangesloten bij ScaleUp Amersfoort.

Consigo Online Marketing
Bij Consigo werken ze met hun eigen unieke Consigo online marketing model. Dit zorgt voor richting, overzicht en structuur. Vanuit een goede basis (strategie en meetbaarheid) zorgen zij voor een duidelijke online marketing infrastructuur en werken zij aan het bereiken en overtuigen van de doelgroep. Ze gebruiken inzichten op basis van data om verder te optimaliseren. Hierdoor zijn zij goed in staat resultaten voor jouw bedrijf te bereiken.

Marketing Guys
Marketing Guys uit Amersfoort helpt bedrijven om online marketing, social media en mobile marketing strategisch en tactisch in te zetten. Hierbij werken zij met een gefundeerde aanpak waarbij uw strategie de basis vormt. Zij hebben jarenlange ervaring in marketing en verkoop. Techniek zien ze als hulpmiddel om uw doel te bereiken, belangrijker vinden ze echter om gestructureerd uw marketing (mede) vorm te geven waardoor de doelstellingen gehaald worden.

Marketing Meesters
Zij helpen jou met het laten groeien van je bedrijf. Daarbij staat jouw marketingmachine centraal. Die moet zich voortdurend aanpassen aan de omstandigheden. Daarom analyseren, onderhouden, en verbeteren ze de performance van jouw marketingmachine voortdurend. Zeker als het ineens anders is door bijvoorbeeld een crisis, is het zaak het maximale uit de marketing-inspanningen te halen. 

Addictions
Op zoek naar meer naamsbekendheid of omzet? Denk dan niet in vakjes als online en offline, maar bekijk het als geheel. Alles draait om marketing met resultaat. Slim én creatief. Van copywriting, communicatieadvies, conceptontwikkeling tot en met productiebegeleiding. Ook ontwikkelen we content voor sociale media, nieuwsbrieven en websites. Vanuit ons netwerk brengen we daarbij de beste communicatie-professionals aan tafel. Voor Endure Design voegt dat net wat extra’s toe. En omgekeerd.