Endure Design wint aanbesteding Rotterdam

Endure Design wint aanbesteding Rotterdam

Eindelijk is het zover! Met een Rotterdamse ‘niet lullen maar poetsen’ mentaliteit hebben we aangetoond dat we als klein Amersfoorts bureau goed genoeg zijn om voor de tweede stad van Nederland te mogen werken. Met opgestroopte mouwen gaan we de komende vier jaar mooie dingen maken voor Gemeente Rotterdam.

Het aanbestedingstraject duurde maanden en heeft wat voeten in aarde gehad. Uit een eerste selectie van 42 ingeschreven bureaus kwam Endure Design bij de laatste acht terecht. Die acht bureaus gingen onderling ook weer een competitie aan met elkaar. Nadat een jury alle creatieve inzendingen had beoordeeld wist Endure Design zich te plaatsen bij de definitieve selectie van vijf bureaus. Door onze inzet, creatieve slagkracht en knowhow hebben we het vertrouwen gewonnen om de komende vier jaar voor Gemeente Rotterdam te mogen werken. En daar zijn we best een beetje trots op.

De werkzaamheden zullen bestaan uit het vormgeven van campagnes en allerhande communicatiemiddelen. Denk hierbij aan mailings, posters, folders, flyers, brochures en banners, maar ook infographics. Kortom, werk dat ons op het lijf is geschreven! Samen met de vele communicatiemedewerkers die Gemeente Rotterdam telt zullen we invulling gaan geven aan de visuele communicatie van Rotterdam. En daar hebben we heel veel zin in!

Benieuwd wat we voor jouw organisatie kunnen betekenen? Stuur dan een mail of neem contact op met Dennis Stenacker: 033 463 63 20