Logo’s & Huisstijlen

Logo’s en Huisstijlen

Endure Design ontwerpt logo’s en huisstijlen voor diverse organisaties en bedrijven. Voor iedere doelgroep, voor elk product. 

Endure Design helpt jou met het ontwikkelen van je logo en je huisstijl. Als organisatie of bedrijf wil je tenslotte een professionele uitstraling. Een herkenbaar gezicht zowel jij als de doelgroep (klant) zich in herkent

Zelfkennis en inzicht in de doelgroep staan aan de basis van elke huisstijl. Om dat beeld helder te krijgen maken we gebruik van onze Communicatiewijzer. Met deze zelfontwikkelde tool brengen we stapsgewijs de nodige eigenschappen in kaart. Van jou, maar ook van je doelgroep. 

Met die uitkomsten in het achterhoofd gaan we jouw logo en/of huisstijl ontwerpen. Het resultaat is een visuele identiteit die jou op het lijf is geschreven.

Om consistentie in die uitstraling te garanderen leggen we richtlijnen vast in een brand manual. In dit huisstijlhandboek vindt men visuele guidelines en opmaakinstructies, en tonen we voorbeelden van communicatietoepassingen. Een leidraad waardoor je huisstijl te allen tijde een eenduidige uitstraling zal houden.

Benieuwd wat dat oplevert? Hieronder enkele voorbeelden van bedrijven die we met deze dienst hebben geholpen.